Clinica noastră

La începutul anului 1999 familia Lăzescu a înființat Cabinetul Stomatologic Dr. Lăzescu, fiind unul din primele cabinete private de stomatologie din Iași. În 2018 cabinetul este în întregime modernizat și transformat întro clinică care oferă servicii de stomatologie premium într-un cadru primitor.

VALORILE NOASTRE

Siguranța pacientului
Experiență și profesionalism

Siguranța pacientului.

Ne asigurăm în permanență că sunt respectate cele mai înalte standarde de securitate pentru pacient, prin sterilizarea instrumentarului medical și asigurarea unui climat curat și igienizat.

Investițiile făcute în cabinetul Dent Center au ca principal scop dotarea cu echipamente de ultimă generație cu care putem efactua tratamente la un înalt nivel și cu confort pentru pacienți.

Folosim cele mai moderne materiale pentru ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai sigure și inovative tratamente stomatologice.

Experiență și profesionalism.

Experiența ne ajută să oferim pacienților soluții personalizate care să fie potrivite cu nevoile sale pe termen lung. Personalul Dent Center este într-o permanentă îmbunătățire a pregătirii profesionale, participând la numeroase evenimente medicale interne și internaționale, pentru a aduce pacienților cele mai noi și bune soluții medicale.

La Dent Center, pacientul este în centrul tuturor acțiunilor și de aceea acordăm o atenție deosebită nevoilor fiecărui pacient în parte. Personalul medical, pregătirea profesională, echipamentele folosite și mediul primitor, fac din Dent Center un centru premium de servicii medicale stomatologice.