Politica de confidențialitate

TERMENI DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI DENTCENTER.RO

REG – GDPR 03 |  Versiune 1.0 | Data emitere: 27.09.2020

Bine ati venit pe site-ul nostru. www.DentCenter.ro este un site specializat creat pentru a vă oferi o prezentare a companiei DENT CENTER (CMI DR. LĂZESCU DANIELA), informații despre serviciile noastre și portofoliul de lucrări.

Dacă continuați să lecturati și să utilizați acest site, sunteți de acord să respectați următorii Termeni de utilizare ai www.DentCenter.ro, care, împreună cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal și Regulile noastre guvernează relația DENTCENTER.ro cu dvs. în legătură cu acest site. Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a acestor termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Termenii „DENTCENTER.Ro” sau „noi” sau „noi” se referă la proprietarul site-ului al cărui nume este DENT CENTER SRL, cu sediul social în Iași, Str. Sf. Lazar, 45 Iași, România. Termenul „Dvs” se referă la utilizatorul site-ului nostru. Termenul „Site” se referă la site-ul nostru.

DENT CENTER își rezervă dreptul de a șterge sau de a actualiza în fiecare moment conținutul site-ului www.DentCenter.ro și a Termenilor de utilizare și / sau a oricărei politici sau notificări publicate pe site fără nicio notificare.

De fiecare dată când utilizați Site-ul, acest accord/termini de utilizare, după cum este citit, va guverna utilizarea dvs. În consecință, atunci când utilizați Site-ul, trebuie să verificați data acestor termeni care apar în partea de sus a acestui acord și să examinați toate modificările de la ultima versiune.

Capacitatea de a accepta Termenii de Utilizare

Cu fiecare utilizare a Site-ului, va declarati de acord atat Dvs, cat si orice alte persoane pe care le reprezentati, fara limitari de orice fel, sa respectati acesti Termeni de Utilizare, si reprezintati si garantati ca aveti capacitatea legala de a fi de acord si a accepta acesti Termeni de Utilizare in ceea priveste propria persoana si toate persoanele pe care le reprezentati. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre prevederile acestor Termeni de Utilizare sau nu sunteti autorizat sa fiti de acord si sa acceptati acesti Termeni de Utilizare, nu puteti folosi Site-ul. Afirmati , de asemenea, ca sunteti major, din punct de vedere legal, ca puteti semna contracte conform legislatiei in vigoare si ca aveti capacitatea de a accepta termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile si garantiile stabilite prin acesti Termeni de Utilizare si sa respectati si sa va conformati cu cererile formulate in acesti Termeni de Utilizare.

Corectitudine, deplinatate si actualitate a informatiei

Nici noi, nici vreo terta parte nu datoreaza sau garanteaza corectitudinea, actualitatea, performanta, exactitatea sau caracterul adecvat al informatiilor si materialelor gasite sau oferite pe Site sub niciun motiv. Admiteti ca astfel de informatii si materiale pot contine greseli, erori, iar noi ne declinam total, din start, responsabilitatea, conform legislatiei in vigoare.

Utilizarea informatiei de pe acest Site se face pe propriul risc, noi nefiind responsabili. Va fi responsabilitatea Dvs. Sa va asigurati ca produsele, serviciile sau informatiile disponibile raspund nevoilor specifice.

Proprietate intelectuala

Acest website contine materiale care fie ne apartin, fie pentru care detinem licenta. Acest material include, dar nu se limiteaza la, design, layout, imagine, aspect si grafica. Reproducerea de orice alt fel decat in concordanta cu drepturile de copyright, mentionate de Termenii de Utilizare, este strict interzisa.

Toate marcile inregistrate reproduse pe acest Site, care nu sunt proprietatea sau pentru care nu se detine licenta de catre operator, sunt marcate corespunzator pe website.

Nimic de pe Site nu poate fi interpretat ca o instrainare sau acordare a folosintei, in mod direct sau indirect sau de orice alt fel, a unei licenţe sau drept de a utiliza orice marca, logo sau marca pentru un serviciu, afisate pe Site, fără a avea in prealabil permisiunea scrisa a proprietarului, cu excepţia cazurilor descrise în acest document.

Utilizarea neautorizata a acestui website poate declansa o actiune in judecata pentru daune sau o plangere penala.

DentCenter.ro isi rezerva toate drepturile, chiar daca nu sunt in mod expres mentionate in acest document sau pe acest Site.

Link-uri

Site-ul poate contine trimiteri catre alte website-uri, care sunt furnizate doar ca si o oportunitate suplimentara si poarta de access pentru informatia postata.  DentCenter.ro nu este obligatoriu sa fi verificat toate informatiile postate pe aceste website-uri aditionale, mentionate pe Site, si nu este responsabila pentru continutul acestor alte website-uri, informatii, materiale, produse sau servicii care pot fi oferite prin intermediul acestor alte website-uri. Includerea link-urilor catre alte website-uri nu trebuie vazuta ca o aprobare a continutului acelor website-uri sau a diferitilor termeni si conditii aplicabile folosirii acelor website-uri. DentCenter.ro nu este responsabila pentru pierderile, avariile sau alte responsabilitati implicite, rezultate din utilizarea oricaruia din site-urile la care se face referire pe Site.

Relatia cu companiile care fac reclama pe DentCenter.ro

DentCenter.ro poate decide sa posteze campanii si promotii pe site-urile sale.

Corespondenta sau afacerea sau participarea la promotiile campaniilor de marketing postate pe site-urile noastre, inclusiv plata sau livrarea de bunuri ori servicii si orice alte conditii, termeni, garantii sau reprezentari asociate acestor relatii se face pe propria raspundere a utilizatorului, respectiv a societatilor implicate. Sunteti de acord ca DentCenter.ro nu este responsabila pentru nicio pierdere sau dauna de niciun fel, aparuta ca urmare a acestor tranzactii sau ca rezultat al prezentei celor care isi fac publicitate.

Disclaimers

Utilizarea acestui Site se face pe riscul propriu al utilizatorului. Site-ul  contine informatii pe principiul “precum sunt”, respectiv “precum se gasesc disponibile”. Ne rezervam dreptul de a restrictiona sau chiar impiedica accesul la site, total sau partial, in orice moment. DentCenter.ro respinge in mod expres orice obligatii de orice fel, fie ele directe sau implicite, dar fara a se limita la: garantii implicite comercializarii pentru un anumit scop sau garantii referitoare la faptul ca materialele de pe site sunt  respectate, si de asemenea garantii decurgand din indeplinirea obligatiilor aferente comercializarii sau tranzatiilor efectuate ori conduitei avute de societatile care isi fac reclama sau posteaza diverse materiale; ca accesul la site va fi neintrerupt sau nu va avea erori; ca site-ul va fi securizat; ca site-ul sau server-ul care pune site-ul al dispozitie sunt fara virusi; sau ca informatia de pe site va fi completa, corecta, rapid livrata sau autentica. Orice download sau upload pe site va fi efectuat pe riscul utilizatorului. Fiecare utilizator este individual responsabil pentru orice avariere a propriului computer sau a pierderilor de date rezultate din descarcarea, respectiv incarcarea unor astfel de materiale. Nicio avertizare sau informare, fie ea scrisa sau verbala, obtinuta de la DentCenter.ro sau Site nu creaza nicio obligatie de orice fel. DentCenter.ro nu-si asuma responsabilitatea referitoare la continutul site-ului in ce priveste deplinatatea, corectitudinea, acuratetea, caracterul adecvat, utilitatea, actualitatea, autenticitatea sau seriozitatea informatiei.

Raspunderea DentCenter.ro

Din cauza faptului ca autentificarea utilizatorului pe internet este dificila, DentCenter.ro nu poate si nu doreste sa confirme identitatea fiecarui utilizator ca fiind cea reala. Deoarece nu dorim si nici nu putem sa ne implicam in relatii user-to-user sau sa controlam comportamentul participantilor de pe oricare dintre site-urile DentCenter.ro, in cazul in care veti avea o disputa cu unul sau mai multi utilizatori, DentCenter.ro nu-si asuma responsabilitatea (inclusiv agentii sau angajatii nostri) pentru orice dispute, cereri sau pagube (de fapt sau pe cale de consecinta, directe and indirecte) de orice fel sau natura, cunoscute sau necunoscute, suspectate sau nu, divulgate sau nu, ce-au rezultat din sau au legatura in orice fel cu aceste dispute.

Limitarea raspunderii

Intelegeti si accepti in mod expres faptul ca DentCenter.ro nu poate fi considerat responsabil fata de tine pentru nicio paguba directa, indirecta, accidentala, speciala, cauzala sau data ca exemplu, inclusiv dar fara a se limita la pagube referitoare la pierderde de profit, clientela, utilizarea de date sau alte pierderi (chiar daca  DentCenter.ro a fost anterior informata despre eventuala existenta a unor astfel de pierderi) care ar putea rezulta din:

 • utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza serviciile DentCenter.ro;
 • accesul neautorizat sau alterarea transmiterilor sau a informatiilor;
 • declaratii sau comportament al tertilor referitor la serviciile DentCenter.ro;
 • orice alta situatie referitoare la acest serviciu.

Intelegi, de asemenea, si accepti ca:

 • sunteti singurul responsabil pentru folosirea acestor servicii. Serviciile sunt oferite „ca atare”.
 • DentCenter.ro nu garanteaza ca:
  • serviciile vor fi pe masura cerintelor tale;
  • serviciile vor fi oferite fara intrerupere, in timp util, sigure sau fara erori;
  • rezultatele care pot fi obtinute prin utilizarea serviciilor vor fi corecte sau de incredere
  • orice erori ale software-ului vor fi corectate;
 • Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciului se face pe propria responsabilitate si risc and esti singurul responsabil pentru orice pagube suferite de calculatorului sau a oricarei pierderi de date rezultate din descarcarea unor astfel de materiale.

Despagubiri

Utilizatorii Site-ului accepta sa despagubeasca, apere si sa protejeze DentCenter.ro si functionarii, directorii, angajatii, contractorii, agentii, licentiatorii, prestatorii de servicii, subcontractorii si furnizorii sai, de si impotriva oricaror si tuturor pierderilor, raspunderilor, cheltuielilor, daunelor si costurilor, inclusiv onorarii avocatiale si cheltuieli de judecata, izvorand sau rezultand din folosirea Site-ului sau a sistemului de suport, aparute ca urmare a actiunii sau inactiunii tale, esti de acord sa fii responsabil pentru orice si toate pierderile, responsabilitatile, cheltuielile, daunele si costurile, inclusiv onorariile avocatiale si cheltuielile de judecata, izvorand sau rezultand din acestea.

DentCenter.ro isi rezerva dreptul, pe cheltuiala sa, sa-si asume apararea proprie si controlul oricarei probleme, care face obiectul unei despagubiri, si in acest caz utilizatorii Site-ului sunt de acord sa coopereze cu DentCenter.ro in ceea ce priveste pregatirea apararii impotriva unor astfel de pretentii.

Jurisdictie

Utilizarea Site-ului de catre tine si orice diferend izvorand din aceasta utilizare a Site-ului sunt guvernate de legea romana.

Intregul Contract

Acesti Termeni de Utilizare impreuna cu orice politici sau reguli de operare constituie intregul contract dintre DentCenter.ro si Utilizator si inlocuieste orice alta comunicare si propunere anteriora sau prezenta, indiferent ca a fost facuta verbal sau in scris, intre parti cu privire la Site.

Separabilitate

Daca oricare dintre prevederile acestor Termeni de Utilizare este nelegala, fara valoare sau neaplicabila, celelalte prevederi raman in vigoare.

Procesarea datelor cu caracter personal

Pentru oferirea serviciilor site-ului www.DentCenter.ro de inscriere intr-o baza de date in vederea primirii de oferte comerciale sau oportunități de angajare, consimtamantul se poate acorda, de catre persoanele cu o varsta mai mare de 18 ani, electronic pe parcursul inscrierii pe website-ul www.DentCenter.ro sau prin transmiterea pe e-mail a formularului de consimtamant completat sau in format fizic prin depunerea lui la sediile grupului DENT CENTER sau prin transmiterea prin servicii postale la adresa Iași, Str. Sf. Lazar, 45 Iași.

Cookie-uri

DentCenter.ro nostru folosește cookies pentru asigurarea funcționalitatilor website-ului și pentru statistici de utilizare a site-ului. Pentru mai multe informatii, consultati pagina Politica privind cookie-urile.

Netransferabilitate

Daca oricare dintre clauzele mentionate in capitolul „Termenii de Utilizare ” este considerata invalida de legilslatia in vigoare, invaliditatea unei astfel de clauze nu va afecta validitatea celorlalte clauze ale “Termenilor de Utilizare”.

„Termenii de Utilizare” reprezinta un contract intre tine si DentCenter.ro privind utilizarea DentCenter.ro.

Cum sa ne contactati

Intrebarile sau comentariile despre acesti Termeni de Utilizare sau Site pot fi adresate catre contact@dentcenter.ro.

CMI DR. LĂZESCU DANIELA 
CUI 21952888
Iași, Str. Sf. Lazar, 45 Iași
T: +40 770 346 669
office@dentcenter.ro