Turism medical stomatologic în România


Peste 8.500 de străini au ales să se trateze în România anul trecut pentru diverse afecțiuni iar cei mai mulţi au optat pentru tratamente dentare, potrivit statisticilor Asociaţiei Române de Turism Medical.

 

Turismul medical stomatologic sau turismul dentar este o ramură importantă a turismului medical și un domeniu care a evoluat rapid în ultimii ani în România. Medicii stomatologi și tehnicieni de la Dent Center sunt foarte bine pregatiți si au acces la cele mai moderne tehnologii și echipamente medicale din domeniu, putând oferi servicii stomatologice premium, la tarife mult mai mici decât în țările din vestul Europei și Statele Unite ale Americii.

Cele mai solicitate tratamente stomatologice sunt cele pentru tratamentul uzurii dentare și cele pentru corectarea problemelor ce țin de estetica dinților. Aceste probleme necesită două tipuri diferite de soluții: uzura dentară se poate trata cu ajutorul chirurgiei dentare sau a tratamentelor de canal, în timp ce problemele ortodontice se tratează cu ajutorul aparatelor dentare speciale, a coroanelor sau implanutilor dentare. Pacienții care caută soluții în România pentru una din aceste probleme, pot alege să urmeze un tratament specializat la clinica noastră.

Prima etapă este întotdeauna una investigativă, în care medicul dentist constată care sunt problemele și stabilește un diagnostic. Această etapă preliminară este urmată de crearea unui plan de tratament personalizat, în funcție de nevoile pacientului dar și de bugetul disponibil. Dent Center poate crea pachete atractive de servicii care, pe lângă tratamentul stomatologic oferit de clinica noastră, să includă și alte servicii turistice în România împreună cu partenerul Travis Turism.

 

 

Durata unui tratament stomatologic complet variază în funcție de tipul de proceduri necesare. Pacienții trebuie să fie pregătiți în cazul în care tratamentul ales durează mai mult. Dent Center recomandă ca pacienții să combine tratamentul dentar în România cu vizitarea principalelor obiective turistice din zona respectivă. Astfel, se vor bucura de o vacanță în adevăratul sens al cuvântului la un tarif extrem de atractiv.